Kaunis huominen

Runoilija muru4

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.8.2012
Viimeksi paikalla: 8.2.2019 15:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
3.5.1986

 

Aamu herää nupustaan,
kaunis,
niin kaunis huominen.
Saavut sinä,
silmin niin hymyillen.
Käsi kättä koskettaa,
ei vaadi liikaa,
hetki,
nostaa elämän uudestaan.
Maistan muistot eletyt,
maistan tulevan,
kaipaan,
tohtisinko huuliltasi suudelman.
Tähtiä kämmenellä,
ajasta ikuisuuteen,
toit taivaan,
sydän rakastuu uudelleen.
Hengitän ihollesi,
kurotan,
pää rinnalle painuu,
muistaa,
sielun sydämeni,
tähdet, kun sammuu.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot