Äitienpäivänä

Runoilija muru4

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.8.2012
Viimeksi paikalla: 8.2.2019 15:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
3.5.1986

 
On päivä tämä omistettu sulle
sua äitini taas kerran muistaa saan.
Niin hauras on kätesi kädessäni
vaan yhä sen tuntu lastas lohduttaa.
 
Sua kuinka voisin kyllin kiittää
on syli äidin paikka lämpöisin.
Vain muutama lause 
toivon, että se riittää
kun juhlapäivän kanssas jakaisin.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joka päivä on oikea päivä kirjoittaa runo äidille <3
 

Käyttäjän kaikki runot