Kaunis

Runoilija muru4

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.8.2012
Viimeksi paikalla: 8.2.2019 15:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
3.5.1986

 

Kaunis, kaunis hän,
hymy enkelin ja sitäkin enemmän.
Hän elää väreissä maailman,
hiljaa helähtäen sydämen reunalla.

Kuuntelee, sielun sydämet toisiaan,
matkallaan, kutovat yhteen verkkojaan.
Tämän maan, ole ei hän alkujaan,
katoaa, suudelma huulilta poimitaan.

Sinä olet hän, hän elää sinussa,
tähtitomua yhä hiuksissa.
Kuun reunalla lailla tähden hennon,
poimitte yhteisen pilvenlennon.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hei tää soi kauniisti ... lauluna. Upea sanoitus!

Kaunis ^.^

Meissä kaikissa on Hän,
enkeli tuntematon. Arvoituksellinen
runosi saa hymymerkin ja kiitoksen.

Upea runosi on kuin laulu. Ihana sellainen

Runosi on erittäin kaunis

Kaunis on laulusi sävel ja sanojesi sävy.
 

Käyttäjän kaikki runot