Извините.

Runoilija twisted

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Horisontti valahtaa lattialle päästäen plätspläts-ääniä,
pinkki teksti kalenterissa kihertää ja lupaa ystävätöntä päivää.

Kauanko sä jaksat odottaa mun soittoa?

Valkoiset kanit mun hatusta alkaa loppua ja melkein ketuttaa kun GRAVATBU? mateli pois.

Huutosakit raahaa sun tuoleja elokuviin ja sä ihmettelet minne sun vessanpönttö mahtoi mennä.

Hampaat itkee hysteeristä naurua ja väittää ettet kaksinaismoralisoi sanojas tarpeeksi, mutta hei sullahan on tuhansia moraaleja ja kokonaisia päiviä omistettuna sun varpaille.

Mä halusin niin kovasti soittaa sulle ja pyytää sulta kauniita unia, mutta ääni mun päässä huusi niin kovaa etten olis kuitenkaan kuullut sitä kuinka paljon mä susta välitän.

"kunnon apinalauma koko jengi"

Gomenasai,

haluaisin apua.

Selite: 
Olipa kerran inspiraatio ilman mitään sanottavaa. :/
Kategoria: 
 

Kommentit

mutta hei sullahan on tuhansia moraaleja ja kokonaisia päiviä omistettuna sun varpaille.

joo-oh, voisin varmaankin lopettaa jo kirjottamisen. sun runot on oivaltavia. kiitos kun annat minulle aiheita alemmuuskompleksiin <33

Siis vau, oikeesti mahtavaa. Että mä rakastan näitä sun runoja. Loistavaa, ihanaa, mahtavaa.

"Hampaat itkee hysteeristä naurua ja väittää ettet kaksinaismoralisoi sanojas tarpeeksi, mutta hei sullahan on tuhansia moraaleja ja kokonaisia päiviä omistettuna sun varpaille..."

Tuo kohta.. Oi oi oi, niin mahtavaa! Suosikkeihin mennöö ja heti. :)

Kiitos. ^^

kiitos!! tää oli hyvä!! vaikkakaan mä en tiedä mitä GRAVATBU tarkottaa niin silti.

 

Käyttäjän kaikki runot