Ilomieli

Runoilija twisted

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hankalaa kohdistaa keskittymiskykyä pieniin, pomppiviin täpliin pupujussin selässä,
mutta ehkä pieninä palasina seinillä lepäävä pääni antaa anteeksi ja repii karhunraudat palestiinahuivistani.

Ehkä huulet poskellani olisi parasta ikinä,
mutta eihän se liity mitenkään karvaiseen urheilukanavaan, jonka hikisiä miehiä kissa ei voi olla tuijottamatta.

Taas tuli kamala kiire ja paperihaavat repivät hiireltäni vaatteet päältä.

Valo kyljissäni sai porsaan juoksemaan routaa karkuun, ei vaan kotiin tietenkään.

Kai lapsi tekisi tomaattiketsupista ystävän itselleen,
jos sanoista ei aina tulisi mörköjä ja sammakoita,

joita ei koskaan saa kiinni ja naulattua ovenkarmeihin.

Verinen lattia soittaa musiikkia ja unohtaa vaihtaa levyä.

"kaipaan-kaipaan-kaipaan-kaipaan" soi uudestaan ja uudestaan ja kaikki lemmikkini kuolevat hapenpuutteeseen akvaariossani.

Enhän minä niitä olisi sinne ranskalaisia päästänyt syömään jos olisin tiennyt että niiden kidukset oli revitty irti.

Ehkä ystävänpäivä tuo lisää tonttuja mukanaan; lähdetään yhdessä Aruballe ja ja myönnetään, että kädettömät pihvit vaan on yksityiskohtaisempia.

Kynsilakka kun ei suurina annoksina tuo höyryistä onnea mukanaan.

Selite: 
Nuo pari lausetta on syy koko jutun olemassaoloon :/ Halveksin tätä suorastaan :D
Kategoria: 
 

Kommentit

tää oli mahtava!! meni suosikkeihin!

ei tässä kyllä mitään yhtenäisyyttä ole mutta oli se silti hemmetin hyvä kokoelma irtonaisia lauseita. :D

ja toi kohta ranskalaisista ja akvaarioista aiheutti jonkinmoisen syyllisyydentunteen, ainakin melkeen....... olemme murhaajia ;< (minä ja mia?)

 

Käyttäjän kaikki runot