Sata ja kolmekymmentä päivää

Runoilija Chakra

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 12.11.2005
Viimeksi paikalla: 16.1.2022 14:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ensimmäinen päivistä pisin on,
kuin lapsen ensihenkäys, ajaton
Toinen päivistä surullisin on,
kuin menetys, korvaamaton
Kolmas päivistä vaikein on,
kuin painajainen loputon

Satakolmekymmentä päivää
ilman onnen häivää
Vieroitusoireita
itkuja tuoreita
muistoja vanhoja,
silti ajattomia

Onnettarelle velkaannuin,
kierteeseen syvään jouduin
nyt velkoja niitä maksan
seuraavat sata ja kolmekymmentä päivää

Rakkauden uhkapelissä onneni menetin,
velkakatto laskeutui, tuomion sain
nyt ilman onnea elän yli tämän kevään
kuin vanki, ravintona vain vettä ja leipää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot