Kylmä

Runoilija Wonderer

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Normaali suomalainen mies ;)
 

Kävelet käsikädessä,kuulet rakkauden sanat,tunnet rakkauden kosketuksen.Mistä kyyneleet kylmät ja tunteettomat? Mihin katosit elämästäni vieden kaiken lämmön mukanasi jättäen minut kylmään ja pimeään nurkkaan odottamaan.Odotan edelleen jotta hakisit minut takaisin lämpöön.

Selite: 
Ei oikein luista...Ehkä seuraava sitten joskus...negatiivisia kommentteja ei oteta vastaan...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot