Ikuisuus unessa

Runoilija Wonderer

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Normaali suomalainen mies ;)
 

Tuuli ulvoo korvissasi,tunnet askeleesi jokaisella harppauksella käyvän kevyemminksi. Juokset saadaksesi kiinni hetken kanssasi,hetken jonka toivot jatkuvan. Missä on hetki jonka lupasit olla tässä,missä on se suudelma jonka piti olla elämäni,missä olet? Olet poissa,poissa kuten hetki jonka sain viettää vierelläsi. Huudan nimeäsi. Herään kyyneleisiin poiskellani. Näen sinut hetken jona sydämeni on pakahtua, katson tarkemmin ja olet poissa. Et koskaan palannut hakemaan,odotan sinua joka ilta samassa paikassa jossa lupasit minut hakea. Joka ilta itken ja odotan.

Selite: 
Toivottavasti joku pitää tästä, palanen sydäntäni...
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo ja koskettava tarina samalla.

Kaunis runo ja koskettava tarina samalla.

 

Käyttäjän kaikki runot