Perhonen siivelläsi

Runoilija adagio

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

seuraa blogiani: http://www.adagioitaperhosilta.blogspot.com/
 

Perhonen siivelläsi
lentää mä saan
kauas, kohti kauimpaan

perhonen siivelläsi
itkeä mä saan
viet pois, sodasta rauhaan

onneni on olla
siipiesi alla
siellä kaikki saavat uuden sydämen

perhonen siivelläsi
uneen painaan pään
kanssas ikuisuuteen jään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakastan perhosia, ja jopa perhoskliseitäkin... ja Ihastuin runoosi ehkä juuri siitä syystä.

Kauniin siivekästä.

 

Käyttäjän kaikki runot