Matka yksinäisyydestä yksinäisyyteen

Runoilija adagio

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

seuraa blogiani: http://www.adagioitaperhosilta.blogspot.com/
 

Olit odottanut minua koko elämäsi

Sanasi rauhoittivat myrskyävän minun

Näytit minulle tähdet, planeetat ja kuiden pimeät puolet

Kätesi tarttuivat kovempaa risteyksissä

Lopulta menit pois, jätit minut yksin

Selite: 
enkä minä pärjää yksin
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo! Helppo samaistua.
Suosikkeihin!

surullisen kaunis runo, hieno

 

Käyttäjän kaikki runot