pääseekö yöpaita päällä taivaaseen?

Runoilija anazteich

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Suloisen unisia huokauksia,
pitäisikö itse vain valvoa?
Niin pimeältä näyttää maailma verhon takaa,
mitä jos juuri tänä yönä taivas putoaa?

Ei syliini mahdu jokaista, joita tahdon suojella,
ovatkohan enkelitkin kaukana jos yrittäisin huudella?

Jättäisinkö kuitenkin yhden lampun palaamaan,
jos satun nukahtamaan.

Himmeä valon säde osuu oven raosta huoneeseen,tiedätkö....pääseeköhän yöpaita päällä
taivaaseen?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot