silti odotan

Runoilija anazteich

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

olen uupunut,uupunut rakastamaan,
hetkeet kauniit kun aina katoaa,
tiestä mutkat pinetkin hajoaa,
on vain suoraa, suoraa.

En seuraa enää maisemia,
matka tuntuu jo liian raskaalta,
kuka nämä lapsetkin syöttäisi...
kun en vain jaksa.

perääsi taas soitan,
ja vuolaasti itken,
kaikki kesti taas liian pienen hetken,
miksei alkoholisteja tuomita kuolemaan,
kun he hajottavat kaiken minkä joskus
rakentaa.

Ja minä kun luulin eläväni unelmaa...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Wau..osui! Tämä runo on elävästä elämästä.

aivan ihana ja realistinen. kuvaa täydellisesti omaakin elämää.

 

Käyttäjän kaikki runot