Nimetön

Runoilija anazteich

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

makaan hiljaa,
pöly lattiaa koskettaa,
sydän hakkaa liian nopeaa,
tuoksuus sun tahdon nukahtaa.

nämä hetket säilöän pieneen
soittorasiaan,ja kun
mun ikävä on,
ne kuuntelen yksin uudestaan.

sulle kuiskaan,
saanhan tässä maata vaan,
mulle taivas henkäisi hiljaa,
me yhteen kuulutaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkän Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot