paha maailma

Runoilija anazteich

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

herään,
laitan kahvin tippumaan,
luen lehden ja ihmettelen taas,
miten tämä maailma onkaan mennyt
sijoiltaan.

tuskin ylös edes nousisin,
jos en joka aamu näkisi teidän
hymyilevän, minua kaipaavan,
syliini tahtovan.

ja nämä maailman menot tuntuvat niin pieniltä,
kun näen sinun ison miehen kuorsaavan vierellä,

eihän minulla ole mitään hätää eihän,
kun en jaksaisi nyt itkeä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot