BABY BLUES

Runoilija Mietiskelijä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2005
Viimeksi paikalla: 27.9.2016 12:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Uskon ihmisen sisältä löytyvään ikuiseen hyvään. Runojen kirjoittelu vie eteenpäin ja auttaa jäsentämään ajatuksia silloinkin, kun pää on ollut elämisen vaikeudesta sekaisin.
 

Minä lasken päiviä.
Arvon numeroita,
lukion lyhyellä matikalla.

Ei ole osunut vielä lotossakaan kohdalle,
Muttei voi voittaa jollei veikkaa.

Ei ole kärsimättömän hommaa,
alituinen laskeminen ja odotus.
Tämäkö palkkaa nelosen matikasta?

Odotan ja vartoan kotiin alullepanijaa.
Kellon tikitys ajaa minut hulluuden partaalle,
kohta alkaa palaa kärsivällisyyden kynttiläni molemmista päistään.

Tulee jos tulee.
Sitten lienee sen aika.
Ei pidä lakata lottoamasta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Huumoria höysteenä kipeälle asialle. Hienosti kuvaat tunteitasi.

 

Käyttäjän kaikki runot