Älä unohda ystäviä

Runoilija pieni olento

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 2.11.2005
Viimeksi paikalla: 28.11.2015 14:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Piirtäisitkö kartan sielunmaisemaasi, niin osaisin suunnistaa oikeaan suuntaan
 

Älä koskaan pidä ystävää itsestäänselvyytenä

Älä unohda kysyä mitä kuuluu

Soita hänellä nyt, älä vasta huomenna

Hymyile ja halaa kun näätte

Kerro ystävälle kuinka tärkeä hän sinulle on

Koska koskaan ei tiedä onko huominen olemassa

niin huomista ei koskaan tullutkaan

Selite: 
Ikuisesti muistoissa, olet sydämessäni <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Viisaita sanoja
 

Käyttäjän kaikki runot