Enemmän kuin ilmaa

Runoilija pieni olento

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 2.11.2005
Viimeksi paikalla: 28.11.2015 14:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Piirtäisitkö kartan sielunmaisemaasi, niin osaisin suunnistaa oikeaan suuntaan
 

Perhoset pörrää
mahassa sata lasissa

Sie saat sen aikaan
uudestaan ja uudestaan

Kun taas viereesi pääsen
ajan tahtoisin pysäyttää

Kunpa tämä ei loppuisi

Taidan olla sinulle enemmän,
kuin ilmaa..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo! :)

Niin ihana ja välittämistä täytenään oleva runo :)

IIHANA! ♥

Hieno.

ihana

 

Käyttäjän kaikki runot