Aika

Runoilija pieni olento

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 2.11.2005
Viimeksi paikalla: 28.11.2015 14:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Piirtäisitkö kartan sielunmaisemaasi, niin osaisin suunnistaa oikeaan suuntaan
 

Tämä onnentunne
Voisiko tämä tälläkertaa olla pysyvää?
Tahtoisin pysäyttää ajan tähän hetkeen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot