Nimetön

Runoilija nina89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..
 

en tajunnutkaan miten pienestä voi kaikki olla kiinni.
en ymmärtänyt että muutamalla sanalla kaikki olisi ohi.
en uskonut sinun haluavan sitä.
an vieläkään ymmärrä miksi sitten teit sen.
rakensimme tätä yhdeksän kuukautta,
en uskonut että olit valmis tuhoamaan kaiken,
vain pienen hyvän hetken takia.
mutta kai en tuntenut sinua tarpeeksi.
kai sinä tiedät itse mikä on sinulle parhaaksi.
minustahan et välitä,
olit valmis loukkaamaan pienen hyvän hetken takia.
se sattuu, ja syvälle sattuukin..

Selite: 
kaikki se mihin oli päästy yheksän kuukauden aikana hajos kässiin.. :/ mutta silti rakastan..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
nina89 Nimetön 12.11.2006 1 Runo
nina89 Nimetön 29.10.2006 0 Runo
nina89 Nimetön 10.9.2006 0 Runo
nina89 Nimetön 7.9.2006 0 Runo
nina89 Nimetön 14.8.2006 0 Runo
nina89 Nimetön 28.7.2006 1 Runo
nina89 Nimetön 19.6.2006 0 Runo
nina89 kylmä sisältä 28.5.2006 0 Runo
nina89 Nimetön 16.5.2006 3 Runo
nina89 Nimetön 17.4.2006 0 Runo