Nimetön

Runoilija nina89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..
 

sinä siellä.
minä täällä.
en saa sinua mielestäni.
ajattelen taas,
niitä pieniä tyhmiä asioita,
joista on ennenkin puhuttu.

soitan sinulle.
kuulen äänestäsi sinun taas jotain ottaneen,
mutta annan olla.
sanon sinulle mitä ajattelen,
kysyn asioita joita olen koko päivän miettinyt.
pahennut sanoistani, tyhmistä kysymyksistä.

muutama päivä ja tulet taas luokseni.
sanat kaivelevat vieläkin mieliämme,
mutta emme anna ajatusten tulla ulos.
meillä on enää niin vähän yhteistä aikaa,
että sitä ei saa käyttää riitoihin,
toisen loukkaamiseen,
asioiden perinpohjaiseen selvittämiseen.

niin vähän aikaa yhdessä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
nina89 Nimetön 12.11.2006 1 Runo
nina89 Nimetön 29.10.2006 0 Runo
nina89 Nimetön 10.9.2006 0 Runo
nina89 Nimetön 7.9.2006 0 Runo
nina89 Nimetön 14.8.2006 0 Runo
nina89 Nimetön 28.7.2006 1 Runo
nina89 Nimetön 19.6.2006 0 Runo
nina89 kylmä sisältä 28.5.2006 0 Runo
nina89 Nimetön 16.5.2006 3 Runo
nina89 Nimetön 17.4.2006 0 Runo