Nimetön

Runoilija nina89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..
 

sinun tuskasi satuttaa minuakin.
pettymyksen kyyneleet valuvat poskillasi,
kun tajuat etten ollutkaan se joksi minua luulit.
tunteet juoksevat pitkin puhelinlinjaa,
vaikka en sanojasi kuule hengityksesi sinut paljastaa.
tahdon vain pyytää anteeksi,
en loukata kerran jo pahasti loukattua.
ei teoillani ollut syytä.
ei valheista hyötyä kenellekkään.
annat anteeksi vaikka tunnen kuinka rikki olet.
lupaat unohtaa, lupaat jatkaa,
vaikka tiedät että saatan loukata sinua uudestaan.
lupaan luottaa, lupaan olla rehellinen.
mutta valehtelevalle petturille se ei välttämättä tule olemaan helppoa..

Selite: 
tuntuu pahalta ko onnistuu pilaamaan toisen päivän valheilla. valehtelevaksi petturiksi tunsin itteni tätä kirjottaessani. mutta nyt annoin sanani, lupaan luottaa ja olla rehellinen..
Kategoria: 
 

Kommentit

VIlpitön ja koskettava runo anteeksianomisesta ja -saamisesta!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
nina89 Nimetön 12.11.2006 1 Runo
nina89 Nimetön 29.10.2006 0 Runo
nina89 Nimetön 10.9.2006 0 Runo
nina89 Nimetön 7.9.2006 0 Runo
nina89 Nimetön 14.8.2006 0 Runo
nina89 Nimetön 28.7.2006 1 Runo
nina89 Nimetön 19.6.2006 0 Runo
nina89 kylmä sisältä 28.5.2006 0 Runo
nina89 Nimetön 16.5.2006 3 Runo
nina89 Nimetön 17.4.2006 0 Runo