Nimetön

Runoilija Mintunkukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Salve a tutti!

Pahoittelen pitkää taukoa, ollut jonkinlaista inspiraatiokatkosta ilmassa, 
enkä ole tännekään sivustolle montaa kertaa eksynyt.
Nyt kuitenkin olen palannut (toivottavasti taas aktiivisemmin mukaan!).

Odotan edelleen innolla arvostelujanne ja pyrin vastaamaan jokaiseen arvostelulla! 
Kiitos vierailusta!

Toivoisin myös, että poikkeaisitte lukemaan tekstejäni myös muihin kategorioihin.
Erityisesti toivoisin teidän lukevan sadut ja tarinat-osiosta tekstin 
Sanoja ystävyydestä, lauseita rakkaudesta, sillä se on nimestään ja 
iästään huolimatta minulle todella tärkeä teksti!
Lisäksi toivoisin arvosteluja tekstiin Aina vain matikkaa (Sadut, tarinat)

Mikäli osaat italiaa, käythän lukemassa tekstini 
Più forte della solitudine (Laulujen sanoitukset), per favore!

<3 Gabriele <3

Grazie a tutti!

-Kirppu

P.S. Ystäväkirjaani saa kirjoitella! 
Löydät sen osoitteesta ystavakirja.net/mintunkukka

 

Sinun kanssasi
minun on niin helppo itkeä
ja nauraa
seuraavana hetkenä

sinun kanssasi
sade näyttää yhtä kauniilta
kuin auringonpaiste
- se muistuttaa sinusta

minun käteni
ovat niin väsyneet
haromaan tyhjää
valveilla ja unessa
minun huuleni
ovat etsineet sinua kauan

minä lasken tunteja
minuutteja
sekunteja siihen
että saan olla sylissäsi

joka hetki
minä kaipaan sinua niin

Selite: 
G <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis. Pidin erityisesti tästä;
"minun käteni
ovat niin väsyneet
haromaan tyhjää
valveilla ja unessa
minun huuleni
ovat etsineet sinua kauan" :)

Syvä suuri ja upea rakkaus.

 

Käyttäjän kaikki runot