Nimetön

Runoilija ckkc

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

naura
ne heikot kohtani
 

unohdettu, niin etsitty

missä missä missä ja
milloin on lasi kaadettu täyteen milloin on tarpeeksi
miksi tunnen eläväni unessa miksen nouse aamulla
milloin aloin pelätä näin
en käännä selkää en sammuta valoja en kurkistele verhojen takaa

”voi, kun voisin”

luomieni alla jalat eivät paina mitään jaksan tämän osaan olla auki

pidän kukkia hiuksissa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
ckkc Nimetön 25.1.2014 0 Runo
ckkc Nimetön 13.9.2013 0 Runo
ckkc Nimetön 18.4.2012 0 Runo
ckkc tässä on hyvä 20.12.2011 4 Runo
ckkc Nimetön 18.11.2011 0 Runo
ckkc Nimetön 24.4.2011 0 Runo
ckkc Nimetön 11.2.2011 0 Runo
ckkc Nimetön 7.12.2009 1 Runo
ckkc en tiennyt mitä vastata vaativiin kysymyksiin 5.11.2009 0 Runo
ckkc Nimetön 31.8.2009 0 Runo