Nimetön

Runoilija ckkc

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

naura
ne heikot kohtani
 

en olisi tahtonut nukahtaa ollenkaan
enkä antaa kellon tehdä mielensä mukaan
pitää vain kädestäsi, painaa pääni sinua vasten
keittää aina vain lisää kahvia
muistaa jokaikinen (inhottavakin) sanasi ja
ilmeesi kertoessani typeriä juttuja

en olisi tahtonut päästää sinua lähtemään yhtään minnekään
ainakaan ilman minua
vaan istua vaikka väkisin viereesi ja irvistellä hieman
itkeä niitä lukemattomia ilmiöitä, ihmisiä ja tilanteita
sinä näkisit kaiken niin kuin aina

otinkin sinut mukaani
taskuversion tosin
(se riittää vain siihen asti kunnes voin hypätä sinnevievään junaan)

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
ckkc Nimetön 25.1.2014 0 Runo
ckkc Nimetön 13.9.2013 0 Runo
ckkc Nimetön 18.4.2012 0 Runo
ckkc tässä on hyvä 20.12.2011 4 Runo
ckkc Nimetön 18.11.2011 0 Runo
ckkc Nimetön 24.4.2011 0 Runo
ckkc Nimetön 11.2.2011 0 Runo
ckkc Nimetön 7.12.2009 1 Runo
ckkc en tiennyt mitä vastata vaativiin kysymyksiin 5.11.2009 0 Runo
ckkc Nimetön 31.8.2009 0 Runo