Sihisevä Käärme

Runoilija Tonigee

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 31.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

aloin tekee runoja ku joni sano että oon surkee räppään
 

tapaan ihmisen
jonka haluaisin kirota

mietin raivoissani

olet kuin sihisevä käärme!

mutta täytyn surusta

miksi emme olisi sateen tuoksu
auringon loputon katse

sinä
minä
ja
sihisevä käärme

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo
lopputiivistyksineen.
Tykkäsin.

Tuttua... Pidän tästä.

Paljon erilaisia tunteita olet saanut ladattua yhteen runoon.
Pidin kovasti, sai jotenkin hymyilemään.
Kaunis toive.
Onnea.

 

Käyttäjän kaikki runot