Isän maa ei isänmaa

Runoilija Tonigee

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 31.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

aloin tekee runoja ku joni sano että oon surkee räppään
 

ei neljäst seinäst kirjotettavaa,

meen kattoo meren takaa

mitä ne tekee salaa

enkä tiedä tuunko edes takas

jos teenkin veren valan

ja ellen palaa

tehkää te kuvitellen vaa rahaa

minä etsin kumiveneel satamaa

ennemmin kuin maas,

jossa sirkuspellet vallassa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot