tuntematta koskettaminen

Runoilija Tonigee

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 31.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

aloin tekee runoja ku joni sano että oon surkee räppään
 

seison auringon edes ilman varjoo

savuna en tulest otet saa,

polttaa aina liian paljon

ku yritän kovempaa,

olen maailman silmät

ja todistan ihmeitä,

itseensä karman taivas niistää,
ja se tekee monista sitkeitä

toivotan onnea lokille
joka joen pinnast peilaa,

liitämises vapaana
tuntuu oikeelta,

jokainen elävä opin antaa

palaan takaisin, enkä tiedä miksi

vaikka kaikki onki tääl harhaa

Selite: 
jokaisesta voi ottaa oppia
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot