Paskalakki

Runoilija Tonigee

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 31.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

aloin tekee runoja ku joni sano että oon surkee räppään
 

koivunlehti asfaltilla tanssii
läpi identtisien kerrostalojen
katujen valojen, autojen,
katutasojen

voima tuulen määrää tahtii

tuulen

soivan kuulee täällä kaksi

kuulen

terveisin tuulen tuoma paskalakki

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot