Jonkin kaipuu..

Runoilija Evil89

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kaiken oon tehny, mitään en myönnä..." Uskokaa itseenne ja antakaa palaa täysillä, älkääkä antako minkään lannistaa kulkuanne!!!
 

Olen kanssasi onnellinen,
olen rakastunut..
Olen löytänyt henkilön joka rakastaa minua,
ja joka haluaa olla vain minun kanssani..
Silti minusta tuntuu, että jotain puuttuisi..
Silti kaipaan jotain muuta,
jotain jota en luultavasti saa sinulta..
En silti aio luopua sinusta,
ihmisestä joka on minulle niin tärkeä..
Ihmisestä jonka vuoksi tekisin kaikkeni..

Olet minulle kaikki kaikessa<3

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot