Valinta..

Runoilija Evil89

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kaiken oon tehny, mitään en myönnä..." Uskokaa itseenne ja antakaa palaa täysillä, älkääkä antako minkään lannistaa kulkuanne!!!
 

Valitsit sen toisen,
sen kuka vei minun paikkani..
Paikan jossa pystyin olla oma itseni..
Eivän tunteeni merkinneet sinulle mitään?
Ei, vaikka toisin sanoit ja annoit ymmärtää..
Annoit toivoa,
annoit rakkautta ja iloa..
Vieläkin pystyn tuntemaan ihosi ihollain,
kätesi ympärilläin,
lämpimät ja pehmeät huulesi huulillain!
Päivästä toiseen mietin vain sinua,
sinua, ihmistä jota rakastan,
ihmistä, joka satutti ja petti minut..
Minut, joka olin niin tyhmä ja uskoin sanojasi..
Lupasin odottaa,
odottaa, jotta selvittäisit välisi sen toisen kanssa?
Sen,ketä luulit paremmaksi kuin minä..
Mutta silti valitsit sen toisen,
sen jonka kanssa luulit tulevasi onnelliseksi..
Silti lupasin odottaa,
odottaa sinua,
minulle niin rakasta ihmistä!
Kohta en enään muista millainen olit,
millaista olikaan tuntea ihosi ihollain,
lämpöiset kätesi ympärilläin,
pehmeät huulesi huulillain..
Joka päivä minuun sattuu,
sattuu, kun en saa olla lähelläsi,
Lähellä ihmistä jota rakastan!
Mutta nyt,
nyt olen turtunut kaikesta tuskasta ja surusta!

Olen vihdoin pääsemässä yli!

Selite: 
Ihmiselle jota rakastan/rakastin<3 -jotkut tajuu..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot