entinen(kö)?

Runoilija Evil89

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kaiken oon tehny, mitään en myönnä..." Uskokaa itseenne ja antakaa palaa täysillä, älkääkä antako minkään lannistaa kulkuanne!!!
 

Olit kiinnostunut,
en tiedä oletko enään..
Sain sinulta sitä mitä hain,
Sain läheisyyttä,
sain rakkautta..
Olet sitä mitä minä haen.
Olet ihminen mitä en päästäisi koskaan pois silmistäni..
Silti joku vei sinut minulta,
joku, joka on ehkä minua parempi,
joku, joka saa sinulta sen mitä et mukamas minulta saanut.. Et antanut minun edes yrittää,
et näyttää, että välitän..
Olen liian pelokas,
liian ujo paljastamaan sen kuka oikeasti olen..
Toivottavasti joskus vielä pidät minusta<3

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot