Nimetön

Runoilija pAuLiiNAh

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vaikka näytän iloiselta,
tunnen sisälläni surua.
Vaikka hymyilen,
todellisuudessa itken.

Ulkokuoreni tekee pakkoliikkeitä,
en minä todellisuudessa ole onnellinen.

Tuska puristaa sisälläni,
se tahtoisi purkautua ulos.
MUTTA!
En tahdo näyttää heikolta.

Tukahdutan tunteeni,
itken sisäisesti.

Selite: 
TOISTAN ITSEÄNI!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot