Alaikäisen Hyväksikäyttö

Runoilija pAuLiiNAh

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mahdollisuus viiden vuoden vankeuteen,
pari päivää putkassa.
Maine mennyt kokonaan.

Ketä voi syyttää?

"Tyttö vasta 12-vuotias,
rakastunut hieman vanhempaan.
Epätoivoisesti yritti,
ei saanut haluamaansa kokonaan.

Vain yhden yön."

Palasi nuori mies rakkaansa luokse,
jäi pieni tyttö itkemään
katkeria kyyneliä.

[Päätti kostaa.]

Nyt saa tuo syytetty mies kärsiä,
yhden pienen virheen takia.

Selite: 
öäprh.... Pieni pala totuutta, pieni pala mielikuvitusta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot