rikottu lasi uutena vuotena

Runoilija verda mortis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Allegoriaa, kammottavia tarinoita ja sielun salaisuuksia.

Tarjoiltuna tuoreeltaan kynäilijän päästä.. Hmm.. 0.o

Lukeminen ja tulkitseminen on jokaisen omalla vastuulla.

Jos olet ystävällinen ja kerrot mitä mieltä olet teksteistäni, niin teen samoin sinun sivuillasi, kiitos.

Lainaus Sin city elokuvasta:
" Dwight: The Fire, baby. It'll burn us both. It'll kill us both. There's no place in this world for our kind of fire. My warrior woman. My Valkyrie. You'll always be mine. Always... and never. "

Tapahtui tiistaina 16.09.2012.. - Äiti, äiti, kuuntele korvaani.. - Mitä siellä kuuluu? - Keijut laulaa siellä. Kumarrun sängyn viereen ja painan korvani pientä korvaa vasten. - Todellakin, keijut laulavat siellä sinulle unilaulua.. - Äiti, äiti. Kuuntele toistakin korvaani. Lapsi kääntää päätään ja taas painan korvani korvaa vasten. - Kuulitko, lapsi kuiskaa. - Siellä keiju laulaa sinulle, äiti.

KOTISIVUILTANI LÖYTYY VANHAA TUOTANTOANI AINA VUODESTA 2004, KÄY IHMEESSÄ VILKAISEMASSA JA SAA KOMMENTOIDA!

 

Tuuli ujeltaa pimeässä
iskee vasten kasvoja
jääkiteitä riipien ihoa, vaatteita
verinaarmuille raapien tuon yksinäisen hahmon
joka luhistuneena hangessa rämpii
kyyneleet poskille jäätyen
ilman hanskoja ja pipoa kylmyyttä tajuamatta
järkyttynyt mieli paossa
kotoaan.

Taivas on hiljentynyt välkkeistä
pauke ja räime laantunut pois
päivä valjennut
vaan yön kauhut yhä kiertävät kehää
tuon yksinäisen hahmon kopassa
eikä tuntia kulu kyynelittä
kun pelko iskee jälleen.

ne sanoivat sille lääkärissä
että tästä pitää puhua ja ilmoittaa poliisille
lääkkeet eivät auttaisi painajaisiin
eikä perimmäisiin kysymyksiin
kuinka voi kukaan olla kunnioittamatta kaikkien ihmisoikeutta
olla koskematon, päättää omasta kehostaan.

Se oli yksin häpeässään
jota ei sen tarvinnut edes kantaa
ja se tunsi syyllisyyttä siitä
että se tiesi sen ja koki niin silti

Vain lyhyt hetki ajallisesti
murti luottamuksen ihmisiin ja sai epäilemään kaikkia
väärä äänensävy ja kosketus upotti pienen
Viikkoja myöhemminkin uudelleen uuden vuoden pauhuihin
joissa kipu oli todellisuutta vahvempi
ja ihmisliha heikko ja avuton

tämä on nyt yksinäisen taistelu oikeudestaan inhimillisyyteen
Uskoen siihen että sanktiot ovat
sääntöjä noudattavan palkkio ja
sääntöjen rikkojien rangaistus
hän kuuntelee byrokratian rattaiden kitinää ja toivoo
että pelästyttää pahoin tehneet niin
ettei enää koskaan toinen kulje yöllä järkyttyneenä
ihmisarvonsa menettäneenä
sydämettömien käsissä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oikeudesta olla koskematon kannattaakin taistella.

 

Käyttäjän kaikki runot