rakkaudesta ja sadun olennoista

Runoilija verda mortis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Allegoriaa, kammottavia tarinoita ja sielun salaisuuksia.

Tarjoiltuna tuoreeltaan kynäilijän päästä.. Hmm.. 0.o

Lukeminen ja tulkitseminen on jokaisen omalla vastuulla.

Jos olet ystävällinen ja kerrot mitä mieltä olet teksteistäni, niin teen samoin sinun sivuillasi, kiitos.

Lainaus Sin city elokuvasta:
" Dwight: The Fire, baby. It'll burn us both. It'll kill us both. There's no place in this world for our kind of fire. My warrior woman. My Valkyrie. You'll always be mine. Always... and never. "

Tapahtui tiistaina 16.09.2012.. - Äiti, äiti, kuuntele korvaani.. - Mitä siellä kuuluu? - Keijut laulaa siellä. Kumarrun sängyn viereen ja painan korvani pientä korvaa vasten. - Todellakin, keijut laulavat siellä sinulle unilaulua.. - Äiti, äiti. Kuuntele toistakin korvaani. Lapsi kääntää päätään ja taas painan korvani korvaa vasten. - Kuulitko, lapsi kuiskaa. - Siellä keiju laulaa sinulle, äiti.

KOTISIVUILTANI LÖYTYY VANHAA TUOTANTOANI AINA VUODESTA 2004, KÄY IHMEESSÄ VILKAISEMASSA JA SAA KOMMENTOIDA!

 

Minä en tahdo sitoa sinua
sanoilla, joilla vain helisytetään vangin kahleita
minä en tahdo määrätä sinua
metallilla, joka on vain äänetön kulttuurillinen vaade
minä en tahdo tuomita sinua
lihalla, jonka synty on viaton vastuunsa painosta

Minä haluan olla vain sinun viimeinen rakkautesi
viimeinen henkäys, joka kulkee välillämme
kun aika on kulkenut ohitsemme ja
järkemme valo hiipunut vanhuuden hopeaan

ja kun taasen suljen silmäni
näen sinut yhtä elävästi kuin ensimmäisenä päivänä
jolloin seireeninlauluni manasi sinut luokseni
veden äärellä kuin merimiehen konsanaan
karikoille, oi rakkaani
Minun maailmani salattujen rajojen sisäpuolelle
oi rakkaani
samalla kun minä jäin verkkoosi
kuin kala konsanaan
kuivalle maalle, oi rakkaani
sinun maailmasi lumoihin
oi rakastettuni, armaani

Ollaan sylikkäin ja unohdetaan maailma
hetkeksi vain tai ikuisuudeksi
kuka sitä laskee
en minä ainakaan
sillä sinun kanssasi on ajalla kaksoissisar
jonka tummien helmojen poimuissa
on lukemattomien öidemme muistot
ja kuiskaukset joiden merkityksen vain unilinnut
kantavat siipiensä sinertävien höyhenten hieroglyfeissä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot