Tuskan nimi.

Runoilija Dragonius

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 4.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sieluni sinua niin kaipaan
Sillä siitä itseäni vaivaan.
Yömme on meidän ainoamme,
vaikkakin se on teidän kuolemanne.
Pimeyteen sinut viemme
hiljaisen kuolemamme kostamme.
Tyrmän ovea raotamme ja
valon pois kadotamme.
Tuskan takia huudat meitä
vaikka me teroitamme uutta veistä.
Kuoleman vie sinut pois
koska ilman rakkauttani et elää vois.

Selite: 
Ruusu kuihtuu ellei sitä hoida ja rakasta
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttuja..
ja haikeaa..totuutta.
Hyvää syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot