sanoja ei tarvita....

Runoilija Dragonius

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 4.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluan olla sinun kanssa.
Haluatko olla minun kanssani?
Haluatko olla kanssani.
Haluanko?
Haluan silittää hiuksiasi.
Haluatko silittää hiuksiani?
Haluan olla lähelläsi.
Haluatko olla lähelläni?
En mene ikinä pois sinun luota.
Etkö mene ikinä pois luotani?
Rakastan sinua
Rakastan sinua

Selite: 
rakkaalleni.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot