2005117 yöllä rakkaani

Runoilija Dragonius

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 4.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkautta.... vihaa?
elämän viljaa?
rakkautteni koit.
olet leipieni voi.
Nuku ainiain vain
Rakkauden sinulta sain.
Kuolemalla pelkäämään
Rakkaudella elämään.

Selite: 
Rakkaalleni... joskin väsyneenä tunnen näin..
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana vertauskuva toi "olet leipieni voi" :)
Btw, kirkkonummi rulez.

Tykkäsin erittäin paljon! :D

 

Käyttäjän kaikki runot