Pyyntö

Runoilija Festina Celer

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2005
Viimeksi paikalla: 11.3.2016 14:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Festina Celer on latinaa, ja tarkoittaa " Kiiruhda Vauhdilla "
 

Ilta Kuopiossa
katson, kuuntelen, tarkkailen
hitaasti valuu aika ikkunani alla
salakavalasti

otan valokuvan
sinuun näen ja kuulen
kaipauksen yksinäisen sävelen, sinun kitarastasi...

Parvekkeella syksyn tuoksuja
rakastan sinun vahvaa otettasi kädestäni
olen sylissäsi

pyyntö

ota huolta minusta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kiva mut mpieni<3

 

Käyttäjän kaikki runot