Kaksijakoinen

Runoilija Sade-enkeli

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 26.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Krokotiilin luurankoja sademetsän sykkeessä,
elämän rytmejä hakkaava sydän.

Sekunti, sekunti, sekunti.

Puut kaadetaan,
niiden päälle rakennetaan asfalttitaivas.

Ihminen tuhoaa.

Niittyvillaa, aamuyö,
tuulessa elämän ääni.

Ikuisuus.

Silmät sulkeutuvat,
rakastavat vieressä istuvaa.

Ihminen rakastaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot