Nimetön

Runoilija Sade-enkeli

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 26.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pakkanen, routa ja halla
maani juuret
pelkkää pimeyttä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Omalla tavallaan karu, mutta koskettava, vahvaa kuvailua

Näin se on.Lyhyt,mutta hyvä.

lyhyt mutta kaunis, hyvää synttäriä

 

Käyttäjän kaikki runot