Valossa, varjossa

Runoilija Sade-enkeli

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 26.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Syksyinen niitynreuna välkehtiii jännittävästi,
jumaloi aamun kauneuttta ilman sanoja.

Iholle piirtyy varjokuvia tästä hetkestä.

Lumisade alkoi keskipäivällä,
hukutti maailman, minut ja sinut, valkoiseen pumpuliin.

Hangessa lumiarpinen enkeli.

Illan valossa muuttolintujen laulu kertoo kevään paluusta,
ihmeellisellä kielellä, sateen kastellessa meidät.

Esikko tienvarressa.

Keskiyön auringossa, kukkivien juhannusruusujen alla,
sade kasteli meidät, mutta me vain nauroimme.

Sinä sanoit minua kauniiksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tätä runoa voi todella sanoa kauniiksi :)

ehdotomasti suosikkeihin, hyvä kuvaus kaikesta kauniista.

ehdotomasti suosikkeihin, hyvä kuvaus kaikesta kauniista.

tätä runoa voi todella sanoa kauniiksi :)

 

Käyttäjän kaikki runot