Syrjähyppy

Runoilija plastic

nainen
Julkaistu:
16
Liittynyt: 24.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olit mulle kaikki
en riittänyt mä
tahdoit toisen
riittikö hän?

Nyt tahdot mut takas
vaikka satutit pahast
en riittänyt mä
eikä riittänyt hän

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niinhän se on... ei osata päättää mitä tahtoo eikä varsinkaa sit osata pyytää anteeks...

näinpä se on,että valitettavan usein ihmiset kokeilevat kaikennäköistä eivätkä edes vaivaudu miettimään,että mitä loppujen lopuksi saattaisivat haluta.

niinhän se on... ei osata päättää mitä tahtoo eikä varsinkaa sit osata pyytää anteeks...

näinpä se on,että valitettavan usein ihmiset kokeilevat kaikennäköistä eivätkä edes vaivaudu miettimään,että mitä loppujen lopuksi saattaisivat haluta.

niinhän se on... ei osata päättää mitä tahtoo eikä varsinkaa sit osata pyytää anteeks...

näinpä se on,että valitettavan usein ihmiset kokeilevat kaikennäköistä eivätkä edes vaivaudu miettimään,että mitä loppujen lopuksi saattaisivat haluta.

 

Käyttäjän kaikki runot