Nimetön

Runoilija plastic

nainen
Julkaistu:
16
Liittynyt: 24.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

"Emmä tiedä
mitä mä haluan"
se sanoo
ja särkee pienen sydämen

Kyllä se tietää
koittaa salata totuuden
koska ei halua satuttaa

Kuin pientä kukkaa
sen kämmenellä
varoen
se puristaa käden hitaasti nyrkkiin
ja hajottaa

Selite: 
Kirjoitin tämän joskus aikoinaan, kun kaikki oli vielä hyvin, mutta näin kävi sitten myöhemmin oikeasti.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot