Arjen pienet ilot

Runoilija plastic

nainen
Julkaistu:
16
Liittynyt: 24.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun tarvitset minua lähellesi
kuiskaa vain
ja olen vierelläsi

Suutele minua huulilleni
jotta tunnen lämpösi

Katso suoraan silmiini
jos epäilet sanojani

Pidä kiinni kädestäni
kun pelkään kuollakseni

Kulje aina vierelläni
kun kävelet kanssani

Äläkä ujostele seurassani
koska tahdon tietää tunteesi

Anna pala sydäntäsi
jaa kanssani kaikki salaisuutesi

Ja rakkaani
sano vielä kerran rakastavasi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot