Kuori

Runoilija plastic

nainen
Julkaistu:
16
Liittynyt: 24.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Levottomat sanat
huutona tuulessa
kukaan ei kuule
yön pimeydessä
hiljaista itkua
pienestä nurkasta

Iso imago
itse luotu
murskautuu yksinäisyyden tullessa

Liekkinä taivaille
kuin enkelten siiville
kynttilän palaessa loppuun
kuiskataan omat salaisuudet

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot