Nimetön

Runoilija la lluvia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä ei ole pelkkää juhlaa, se on myös ruusuilla tanssimista.


Eivätkä ne kaikki kerro omasta elämästäni.
 





Typerä kosketuksesi

ja kylmät kädet

paljaalla ihollani

Typerämpiä kuiskauksesi

ja suolaiset henkäykset

suoraan korvaani

Enkä lähtenyt pois

sillä sinä

muistat nimeni huomennakin



Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämäkin Hieno.
Erityinen.
Pidin.

Hieno runo on.

Hmm, tämä runo ei ehkä vielä auennut minulle ihan täysin, mutta oman tulkintani kuitenkin sain tästä tehtyä...
Minulle käy kovin usein niin, että illalla minua rakastetaan ja aamulla ei enää muisteta nimeä: siksi tämän runon loppu kosketti minua.
Ehkä runon kertoja on vain niin läheisyyden ja kosketuksen tarpeessa, että tyytyy "huonompaan" vaihtoehtoon, kun tietää tämän ainakin rakastavan häntä oikeasti.
Runosi kieli on jotenkin tosi lumoavaa.

Mielenkiintoisen ristiriitainen runo. Toimivaa tekstiä ja muotoilukin toimii. Tätä jää pohtimaan.

 

Käyttäjän kaikki runot