Nimetön

Runoilija la lluvia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä ei ole pelkkää juhlaa, se on myös ruusuilla tanssimista.


Eivätkä ne kaikki kerro omasta elämästäni.
 

Suutele ihoani

kolmanneksi ylimmän niskanikaman kohdalta

ja anna minun tänään olla

sinun keskipisteesi

Huomista en vielä tarvitse

Etsi kaulakuoppani

ja taivuta sormesi solisluilleni

Anna minun tänään olla

silmissäsi virheetön

juuri nyt

se riittää minulle

Huomenna voit taas olla oma itsesi



Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot