vainoaja

Runoilija sunkissed

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2009
Viimeksi paikalla: 16.10.2020 9:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
4.11.1992

 

päässäni hakkaa

jatkuvasti
samat sanat

"tiedät kyllä mitä sinun
pitää tehdä

et voi lykätä
enää kauaa

kohta hän huomaa
ettei sinun sydämesi

enää ole mukana tässä"

Selite: 
keväällä 2013
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot