Nimetön

Runoilija sunkissed

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2009
Viimeksi paikalla: 16.10.2020 9:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
4.11.1992

 

rakkaus on kuin kaunein kukka

minä en ole koskaan
ollut hyvä kukkien kanssa

kumma juttu
enhän minä ole koskaan
halunnut pitää kukkia
koska en halua nähdä niiden
kuolevan

nyt sitten
muka kastelen tätä meidän kukkaamme
vaikka se ei olekaan
voinut hyvin

enää vuoteen

ehkä minun tulisi
olla rakkaudessakin
vain sivustakatsoja
jos en sekaantuisi
ehkä se ei koskaan
menisi pilalle

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot